onsdag 1 december 2010

Dagens lucka 1/12

Snygg Anorak, Justin. Ställbar luva, dragkedja fram till och med fickan. Långa muddar med hål för tummen i ärmslutet. Optimala aktivitetsplagget när barnet rör på sig mycket

KIDS JULKALENDER 1/12

I dagens lucka finner vi ytterplagg från Gangstar, jackor, byxor och overall -25%
Självklart kan vi även skicka om du inte bor i Örebrotrakten!
Hör bara av dig vid frågor!
019-609 04 04 eller kristinpihl@hotmail.com

Yttertyget är ett 3-lagers membran med vattenavvisande förmåga. Materialet är polyester och det är ett 3-lager tjockt värmande foder. Sömmarna är tejpade och plaggen är förstärkta på utsatta ställen. Vattenpelaren är 5000 mm och vindpelare 3000 mm, vilket ger ett plagg som står emot en hel del!

Byxorna Leia finns i svart och multi, skön fleeceöverdel. Ställbar midja, snölås i benslut. Förstärkning i rumpa och över knän.

Vintervarm Parkas i en klassisk modell. Längre bak. Avtagbar och justerbar luva, fleecefodrad krage, bröstfickor samt stora fickor fram med kardborrestängning. Lång mudd med hål för tummen i ärmslut, justerbart ärmslut. Snölås i midjan på insidan med knäppning, reglerbar snodd i botten på jackan.

Riktigt cool vinteroverall utöver det vanliga. Avtagbar och justerbar luva, fleecefodrad krage, bröstfickor fram. Skönt fleecefoder i överdelen. Lång mudd med hål för tummen i ärmslut, justerbart ärmslut. Förstärkning på knä och rumpa. Snölås i benslutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar