onsdag 8 december 2010

Lucka 8 - 25% på alla overaller!

I dagens lucka erbjuder vi alla overaller till 25% rabatt!

Bruna overaller från Mini A Ture, 8000 vattenpelare - toppenbra overall! Min son har haft sin när det var riktigt blaskigt ute efter första snön som smälte och han var torr! Har också fått beröm av personalen på förskolan som tycker den står emot väta bra, har aldrig varit inne i torkskåpet ens. Babymodellen har 2 dragkedjor och junior en.

Svart overall med röda detaljer från Gangstar, även den har bra ytskikt och håller barnet torrt!
Finns i strl 1-4 år.
Vändbar mjuk overall från Gangstar, man kan alltså vända på den och få det ljusa tyget ut om man vill, kardborreknäppning och tyg man viker över händer och fötter. one size, ca 56-68.
Snygg overall från Geggamoja i svart fleece med röda/grå detaljer, randigt foder i luvan - som går att ta bort! Dragkedja ända ner i benet.
Kombinerad overall/åkpåse för de minsta. Går att ha som på bilden, åkpåse eller så kan man knäppa dragkedjorna så man får ben på den, bra om man ska spänna fast barnet i bilstolen tex. Har tyg som går att vika över som vantar, eller vika bort så händerna kommer fram. Supersnygg i svart blankt tyg. Tar vara på barnets egen kroppsvärme och andas.


overall från Småfolk i mjuk bomull, går att vända på - så ena sidan är gröna med äpplen och på andra sidan är det stjärntyg. 2 overaller i en ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar